Alla inlägg under augusti 2011

Av Sandra - 9 augusti 2011 19:55


Fan, vilken underbar dag vi har haft! I eftermiddags strosade vi på stan en runda, försökte hålla oss borta från regnet så gott det gick för såklart glömde vi ta med paraplyet... Sandra i ett nötskal!

Det blev ingen direkt shopping, bara lite nödvändigheter till söndag!   


Nu är vi hemma efter att ha käkat middag på Broderstugan, vi lider av fet paltkoma båda två så det får nog bli en samarin för min mage är nog i chock. Men det var så sjuuukt gott! Har ju inte ätit ordentligt lagad mat på hur länge som helst...


    Kalle käka planka och jag b&w. Mummaaaa!!


Nu ska vi däcka på soffan, övermätta och överbelåtna!

Av Sandra - 9 augusti 2011 11:52


Snart ska vi ge oss ut i regnet med paraplyet i högsta hugg! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Inte sant?   


Dagens Mamma!


 

Av Sandra - 9 augusti 2011 09:41


Det finns inget bättre än att vakna utvilad och glad! Och idag mår vi mycket bättre så vi kan njuta av en helt ledig dag tillsammans! Jag har nyss stigit upp men Kalle ligger kvar och drar sig lite, den gottegrisen... Det var ju trots allt hans alarm som väckte mig!   


Så idag ska vi ge oss iväg och käka en god lunch på stan och bara njuta! Får försöka få tankarna på annat än att jag vill att Lilleman ska komma nu! Jag börjar bil riktigt otålig... Fast vi har ett föräldrargruppsmöte att se framemot i morgon i alla fall...


Ni får ha en bra dag!

Dagens mamma kommer självklart senare =)   Bjussar på en gammal bild på oss! Detta var när vi precis hade träffats.  

Av Sandra - 8 augusti 2011 13:36


Igår gjorde vi äntligen klart gipsmagen! Vi satte oss ner tillsammans jag & Kalle och målade. Vi kom underfund med att vi inte är speciellt bra på att måla men det var jäkligt roligt i alla fall! Det ser ut som om två femåringar har gått igång och klottrat!   

Men det var i alla fall något som vi gjorde tillsammans och det kommer bli ett fint minne i framtiden!


     

 

  Tjusigt va? Hahaha... Jag ska bara lacka baksidan också för extra hållbarhet sen åker den upp på väggen i Kottens rum!


Tro det eller ej, men nu har vi åkt på nåt igen. Kalle har varit uppe hela natten och mått jättedåligt och nästan kräkts, och nu känner jag mig konstig också... Så jävla typiskt nu när vi hade två helt lediga dagar tilsammans. Men det är vår vanliga tur!


Så nu ska vi bädda ner oss i soffan och ha ett filmmaraton och hoppas på att vi mår bättre. Ha en bra dag allihopa! 

Av Sandra - 7 augusti 2011 15:15


Jag kom mig själv nr jag redan gått utanför dörren att jag höll på att glömma Dagens Mamma! Så det blev lite spontant i hissen haha...  


 

Det blev en kort runda på stan, Panduro Hobby för att vara mer exakt. Nu är det snart dags att måla och lacka gipsmagen! Allt ligger redo för att sätta igång och vara kreativ! Självklart får ni se resultatet!   


  Jag måste bara visa den bästa och smartaste presenten till gravida! Fick den av Julia, och tro mig, den kommer bli väl använd!   

    Stort tack för den!   

Av Sandra - 7 augusti 2011 11:09


Igår var den bästa dagen i mitt liv hittills då vi fick säga "ja" till varandra. Det var så oerhört romantiskt och allting blev exakt som vi ville! Vi hade med oss våra vittnen, Johanna och Fredrik inne i rådhuset, och ett stort tack till er som ville vara med och göra den här dagen ännu mer speciell!   


Efteråt mötte vi upp delar av våra familjer och begav oss sedan till en restaurang där resten kom, inte Kalles pappa tyvärr, eftersom han är ute till sjöss och jobbar. Där njöt vi av en god lunch och mycket trevligt sällskap.


Ett stort tack till våra familjer och vänner som var med och tack till alla som gratulerat önskar oss lycka! Vi är väldigt glada!   


Här får ni ett litet urval av bilder!


                   


Av Sandra - 5 augusti 2011 21:44


Har haft en härlig kväll med Julia, som nyss gick härifrån. Vi stack ner en vända på Big bowl och spelade två serier. Ni skulle sett min ursnygga bowlingstil alltså! Men efter ett tag blev det jobbigt som fan, så vi satte oss och spela lite Jack Vegas istället. Och jag vann fanimej! 140 spänn, tackar för det!


Nu sitter jag här, trött som ett ålderdomshem och med halsbränna. Va fan skulle jag på det friterade snacksen, men dom är ju så satans goda. Blir till att svepa en samarin, sen blir det nog fan bingen alltså. Är supertrött och i morgon väntar ju en speciell dag!   


Så håll er uppdaterade, har utsett min bror till fotograf i morgon! Kommer bli perfekt! Trevlig kväll allesammans!

Av Sandra - 5 augusti 2011 16:36


Hallå!


Idag var jag en sväng på Entré med kära Hannah! Det var så himla kul att träffa henne då det var evigheter sen sist.   

Vi tog en fika och snackade skit på Wayne's coffee och bara hade de bra!

     


Självklart blev det lite shopping också ;) Hittade två ascoola kepsar till Lilleman och en svart kjol till mig. Behöver verkligen något nytt som passar! Jag bara sväller mer och mer för varje dag...   Kjolen ska jag i alla fall ha på mig i morgon tillsammans med  en söt blus. Det är ju en stor dag i morgon gott folk ;) Mer om det sen!


   


Och äntligen fick jag mitt paket från H&M som jag beställde för typ 3 månader sen. Passar perfekt att ha med till BB när Lilleman kommer!   


 

Nu ska jag göra lite förberedelser inför i morgon. Man vill ju se så bra ut som möjligt, trots att jag är stor och tjock ;)

Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards