Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Sandra - 22 augusti 2011 21:30


Alltså, helt allvarligt! Hahaha, jag skrattar så jag dör!

"Svenska Hollywood Fruar". Alla har väl sett nån snutt av det programmet nån gång, och jag tycker det är så sjukt underhållande men samtidigt fruktansvärt pinsamt! Här har vi fyra tanter, som glider runt i Hollywood och är rika och snobbiga och ställer upp i ett Svenskt tv-program för att få lov att skryta lite med sin svengelska dialekt.


Fast jag måste dock försvara en av dom. Jag kan inte hjälpa att älska Maria Montazami. Jag har fått uppfattningen om henne att hon är så otroligt snäll. Och hon pratar med en mjuk och lugn röst, visserligen med den sämsta svenskan ever, men henne gillar jag.


Haha, men de andra tanterna är ju skrämmande!  Det är så tragiskt att se hur dom desperat försöker se unga ut trots att dom är typ 50+ (bortsett från den dära Isabell, men hon är ju den värsta snobben av dom allihop). Varför är det så viktigt för dom att vara perfekta och hela tiden visa upp sig som en barbiedocka?


Öööörk, nä fy fan. Desperata medelålderskvinnor som beter sig så. Neej tack! Tagga ner och Välkomna ålderns höst med stil och stolthet istället!

Av Sandra - 22 augusti 2011 19:38



Hahahha! Den här bodyn gjorde precis min dag!

   

Av Sandra - 22 augusti 2011 18:37


Eftersom jag är en soffslusk deluxe idag, har jag inte direkt mycket material till bloggen. Det var en härlig dag igår och det hände mycket roligt, vilket gör att jag är fullständigt orkeslös dagen efter. Så jag har spenderat mestadels av dagen här och jag kommer förmodligen inte röra mig härifrån heller förrän jag ska gå och lägga mig senare ikväll. Kanske blir en sväng till affären, för äta måste man ju...


Jag var en sväng på jobb igår kväll och hälsade på och jag trodde faktiskt inte att jag skulle sakna det så mycket! Men det gör jag... Jag har snart varit hemma i tre månader! Jag har ALDRIG någonsin varit borta från jobb så länge. Och jag kommer vara sjukt taggad den dagen jag återgår och det ser jag framemot.


   

Så här har vi Gårdagens kvällsmamma :) Och Andreé och Hannah, underbara kollegor och vänner på jobbet!  


Lilleman, kom ut nu!!    

Av Sandra - 22 augusti 2011 11:18


Idag är jag ledsen. Så jävla ledsen så det finns inte ord. Jag vill inte ha det såhär mer.

Vad har hänt?

Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards