Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Sandra - 25 augusti 2011 18:37


Nu är paret Henriksson nyss hemkomna efter en rejäl runda på stan! Kalle blev faktiskt lite shoppingsugen (vilket han ALDRIG blir) så vi tog tillfället i akt och har haft en jättemysig dag!


Det blev många stopp, MQ, Shock, H&M, Popolino, Bishop Arms för vätskepaus, Tattoo Shop för lite snack med Tommy och gänget, och till sist Rasoir för en tidig middag för mig och öl för Kalle. Bilder säger mer än tusen ord, här är vår dag!


               

Och gottegrisen rökte idag också! Jag antar att det suget kommer när man druckit tre öl, eller hur Kalle?   


Fick även ett sms om att hämta ut ett paket från posten, det var från min hemliga bror som fixat en massa fina saker genom sitt jobb, STORT tack för allt!   

     


Så nu är vi bara hemma en liten sväng, ska ner till festivalen sen för att se Bob Hund, Kalle ville det så gärna så nu kan man ju inte säga nej till Vip-platser på stortorget! Kanonas ju! Förhoppningsvis kan man kanske få sitta ner och njuta.


Nu måste jag verkligen slänga mig på soffan en stund för jag är suuuupertrött!


Av Sandra - 25 augusti 2011 06:32

Eller inte!!!

Fy söören, vad jag har huvudvärk! Så illa att jag till och med vaknade av det! Hela huvudet pulserar på mig och det gör fruktansvärt ont...  


Jag tror att jag har fått en rejäl smäll av Kalles armbåde i huvudet i natt... Men inte kan väl det orsaka en sån här smärta? Kan de vara för att vi sovit med öppen fönster och det blivit nån form av drag?


Usch, när jag har såhär ont blir jag riktigt orolig att något är fel... Kan det vara havandeskapsförgiftning? Jag kanske borde ringa barnmorska direkt om den inte går över snart... Jag tog två alvedon för 20 minuter sen, som förhoppningsvis kickar in snart...


Gaaaah!! jag blir tokig!

Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards