Alla inlägg den 23 augusti 2011

Av Sandra - 23 augusti 2011 20:48


Jag har ju alltid kämpat med min hy, men sen jag blev gravid har det blivit total katastrof! Jag känner mig som en fjortonåring igen och när jag trodde att det var på bättringsvägen dyker där upp nya jävla finnar igen! Så efter lilleman är ute ska det tas tag i och köpa rätt produkter. Tänkte vänta och se om det blev bättre, eller om det fortfarande kommer vara kaos i ansiktet.


Så länge får jag köra med diverse ansiktsmasker, här men en gudomlig doft av jordgubb som tydligen ska rensa som attan. Det håller vi tummarna för!

 


Rycket omvandlades till ett litet städryck, så nu är här okej igen. Dom värsta dammråttorna åt dammbusen upp och badrummet är fint igen! Ryggvärken blev bättre faktiskt! Skönt för mig, men det var väl bara ett falskt alarm. Jag letar ju verkligen efter minsta lilla tecken på att det skulle ha startat, Icke! 


Nu blir det Hell's Kitchen, gotta love Gordon Ramsays, och alla hans svordomar! 

Goderkväller =) 

Av Sandra - 23 augusti 2011 19:16


...att göra nåt!

Nä, nu har jag såsat tillräckligt och jag har fått konstigt ont i ryggen. Beror det på att jag typ bara suttit dom två senaste dagarna eller är det ett tecken på att lilleman ska komma? Jag tror tyvärr det förstnämnda... Man är ju stel som en pinne nowadays och det hjälper ju inte att inte röra på sig.


Men jag vill inte lämna hemmet idag, så jag får väl rycka upp mig lite. Sätta igång lite bra musik och plocka lite. Orkar jag inte så kan jag bara sluta, svårare än så är det ju inte...   


Men vem vet! Kanske blir en bebis snart?

Av Sandra - 23 augusti 2011 13:31


Nu har jag länge hört och läst om den här serien "True Blood", så Kalle fixade dom tre första säsongerna. Vi är inne på avsnitt fyra på första säsongen och jag vet inte riktigt om jag är övertygad än... Har någon sett serien? Vad tycker ni i så fall?


 

Idag ska jag vara en riktig nörd! Jag har fått låna "Heavy Rain" av en arbetskamrat till Kalle och det ska jag spela för andra gången. Det är väldigt speciellt, allt  man gör och alla beslut man tar påverkar spelets gång och det finns elva olika slut. Spännande, va? Haha... Jag känner mig lite halvkass idag också så en hemmakväll är nog nödvändig.


Ha en bra dag allihopa!

Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards