Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Sandra - 21 augusti 2011 18:12

Idag kan jag fan inte klaga på att jag inte har haft nåt att göra!

Först blev det fika med underbart snygga Malin!    Vi hade mycket att prata om, och jag hoppas vi kan hålla kontakten den här gången, eller hur Malin? =)


Sen blev det en liten tripp med Johanna till barnens hus och sen en fin middag på Burger King. Snart får det vara nog med skräpmat, för det här håller ju inte!


Men vi hade ändå en dagens Mamma idag.

  


Efter all den här vandringen överallt är mina fötter totalt masakerade av mina alltför trånga sandaler! Mina fötter ser förfärliga ut, och är så in i helvetes svullna. Önskar jag hade min man här nu som kunde masserat lite grann.. Men det får han göra när han kommer hem!   

  Snygga va!? Kan snälla någon ge mig en fotbehandling! Jag har ett presentkort på ett men dom hade fullbokat och hade inte tid förrän den 6e september... Chansen är ju stor att Lilleman har kommit då. För än har han inte dykt upp...   

Av Sandra - 21 augusti 2011 10:33


Men vart tog alla mina bloggläsare vägen? Har ni gått i ide? Eller beror det på den förbannade Malmöfestivalen?   


Idag ska jag träffa Johanna en liten sväng, vi ska till barnens hus på Svågetorp, får se om man hittar något nödvändigt... ;)


Sen funderar jag på att köpa några taveldukar, heter det så? Och måla lite grann, vet absolut inte  vad men det kan vara roligt!


Just det! Jag fick en jättefin bok av Johanna, en "mina första år" typ. Och igår började jag pyssla lite med den så långt jag kunde!


        En toppen present ju! Jag ska bara få Kalle till att fylla i lite också.   


Och nu bkev lunch nyss inplanerat! Ska träffa en gammal god vän, Malin. Vi lärde känna varandra genom jobbet för en massa år sen men tappar kontakten med varandra hela tiden. Det ska bli skitkul att träffa henne! Vi har inte setts en enda gång sen jag blev gravid, tokigt...



     

De två sista bilderna är från Kreta. Jag åkte och hälsade på Malin när hon säsongade där. Vi hade galet roligt! Den första är från min 24 års fest för nästan ett år sen.


Så nu måste jag ta o göra mig i ordning! Ha en bra dag!!

Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards