Alla inlägg under augusti 2011

Av Sandra - 29 augusti 2011 05:50

Ja, rubriken säger ganska mycket, eller hur? Det har nog varit en av dom sämsta nätterna på länge... Jag har drömt mardrömmar som satan, svettats något otroligt och varit sjukt varm, fått ont i varenda kroppsdel för att jag inte kunnat ligga som jag vill. Och nu slutligen vaknade jag av att jag fick ont i magen och mådde lite konstigt... Så jag tog mitt täcke och mina kuddar och ligger just nu i soffan i hopp om att kunna somn om här ute. Tack Gud för att dom bästa programmen på tv alltid går klockan sex på morgnarna...Usch, jag drar mig från nätterna nu för tiden. Varje kväll undrar jag hur denna natten kommer bli och oroar mig för det... Sjukt jävla jobbigt är det i alla fall. Jag vill ha ut vår lilla älskling nu. Inte för att jag tror att det kommer bli lugnare nätter, men då har jag iaf vår lilla skatt. Nä nu får det bli en macka, sen förhoppningsvis en liten stunds sömn till!

Av Sandra - 28 augusti 2011 23:02


Haha, just nu har lilleman värsta hickattacken i magen. Älsklingen min, du kan inte haft det lätt där inne för du hickar ju alltid.  


Idag har det varit en fullspäckad dag! Det blev först fika och lite shopping med Emma, och hederligt tjejsnack på det. Fan vad jag älskar sånt! Så tack Emma för en underbar eftermiddag!   


Sen var det dags att håva in lite mer vuxenpoäng då makarna Henriksson begav sig till Willys för lite storhandling! 1400 spänn senare och med en fylld kyl och frys känns det bra igen. Resterande av kvällen spenderades i soffan med lite True Blood och nu spelar Kalle lite. Jag ska aldelles strax dyka ner i sängen och snusa gott.


Just det! Vi har en liten uppdatering såhär på gissningsfronten! Tror nog att det får bli den sista annars känns det lite orättvisst, eller vad tycker ni? ;)


17/8 Fredrik    
25/8 Kalle    
28/8 Emma  
29/8 Robban
31/8 Andy
1/9 Fredrik
2/9 Therese
4/9 Robban
5/9 Julia
6/9 Yasse
7/9 Carin (Som även är det beräknade datumet)
8/9 Jens
9/9 Håkan, Camilla
10/9 Johanna
11/9 Caroline
12/9 Martina
13/9 Emma
14/9 Sandra, Mamma
 
Så i morgon är det Robbans gissning! Får väl se om han prickar rätt. Tyvärr Emma så tror jag inte att jag hinner ploppa ut lillen på 50 min =(
 
Imorgon är det dags för det sista barnmorskebesöket! I alla fall sista inbokade. Men jag antar att det lär bli fler om jag går över tiden... Men det hoppas vi iiiinte på. Nä, nu slår jag snart i sönder den här skitdatorn för att den är så in i helvetes seg, så jag tackar för mig ikväll och säger natti natti!

Av Sandra - 28 augusti 2011 10:37

Yiiiikes, vilken lång natt det har varit! Jag har fått springa som aldrig förr, det är så jäääävla drygt. Känns inte som jag har sovit nåt alls.


Och igår trodde jag faktiskt att det var nåt på G också. Jag hade sjuka mensliknande smärtor i både mage och ut i ryggen och magen spände sig som fan och det gjorde faktiskt lite ont! Men jag lyckades ändå somna på soffan och när jag gick in i sängen kände jag att det hade gått över. Wtf liksom! När ska det sätta igååååång!?   10 dagar kvar tills beräknat datum. Hoppas innerligt han kommer innan dess!


Kan Emma få rätt idag möjligtvis?

 
17/8 Fredrik    
25/8 Kalle    
???28/8 Emma???  
29/8 Robban
31/8 Andy
1/9 Fredrik
2/9 Therese
4/9 Robban
6/9 Yasse
7/9 Carin (Som även är det beräknade datumet)
8/9 Jens
9/9 Håkan, Camilla
10/9 Johanna
12/9 Martina
13/9 Emma
14/9 Sandra

Av Sandra - 27 augusti 2011 22:16


Jepp. Nu ger jag nog upp för idag. Huvudet fullproppat med tankar och bilder om hur jag vill att livet ska se ut om ett år. Ja. Jag har bestämt mig nu. Och jag kan ärligt säga att motivationen har aldrig varit så hög som den är nu. Helt otroligt att man kan bestämma sig så. Nu är det bara upp till bevis och oj vad jag ska bevisa. Jag vet att detta kommer bli bra. Så jävla bra!


Godnatt.

Av Sandra - 27 augusti 2011 17:07


Aaahh... Jag älskar när det regnar. Det bli automatiskt svalare i luften och mer behagligt att leva som gravid. Jag blir varm för minsta lilla så jag uppskattar verkligen om hösten kommer nu. Sen är jag ett big fan av höstmode och jag längtar tills Lilleman är ute och man kan starta sitt nya liv. Med en ny familjemedlem och med nya rutiner.   

Nu ska jag bara stå ut den sista vägen dit... Förhoppningsvis håller regnet i sig!


Jag var nere en sväng på Entré, bara som lite tidsfördriv. Köpte mig några ansiktsmasker, då jag inte tänker ge upp kampen mot dålig hy! Fyyy! En keps blev det också, för dom dagarna man helt enkelt inte pallar fixa frillan.


Och såklart! Det är ju lördag! Jag och Kalle försöker få in en ny tradition, i hopp om att bli väldigt, väldigt förmögna. Så vi försöker komma ihåg att köpa varsin sånhär:


  Keep your fingers crossed! Ikväll är det kanske vår tur! För självklart måste dom skrapas tillsammans av makarna Henriksson.


Nu: Lasagne! Och resten av kvällen mys i soffan med några filmer. Jag ska inte klaga egentligen!   

Av Sandra - 27 augusti 2011 11:14


Godmorgon!

Fan, vad skönt att vakna upp till ösregn idag. Då det inte är 25 grader, sååå skönt. Då kanske mina fötter håller sig normala idag...   


I natt har jag sprungit typ 6 gånger på toaletten, snacka om att lilleman har tryckt extra mycket på blåsan. Jag hatar nätterna nu för tiden, man får ju ändå aldrig sova i ett svep. Drygt.

 

Kalle ska jobba idag igen, så trist! För mig alltså, ville ju ha sällskap idag. Bara ligga och mysa hela dagen och titta på massa filmer... Men så får det bli i morgon istället, då är han ledig.   


Just det! Vi fick en Babybjörn bärsele av en kompis till Kalle! Den är ju helt oanvänd! Kanonbra ju.

   


Snacka om att vi har allt till lilleman nu! Bortskämd unge, redan inne i magen!

Nä nu ska jag hoppa lite på Kalle, han kan gott stiga upp! =)    

Av Sandra - 26 augusti 2011 19:46


Trots att jag har en skitdag lyckades den ändå bli bra då jag träffade söta Ac för en fika och lite shopping! Hittade jättefina saker så nu är jag lite gladare igen...  


  En supermysig kofta från Gina Tricor, 249 kr, En grön sjal 99 kr.   Och sen upptäckte jag jag köpt två klockor! Ett armbandsur från Ur & Penn, 250 spänn, super rea! Och en klocka i halsband från Gina Tricot, 179 kr. Är mycket nöjd!


Åh vad jag längtar till hösten... Då har jag äntligen min lille kille och kan få slippa alla besvär som att vara gravid...   


Ikväll blir det inget avancerat, har nyss rensat och organiserat i garderoberna, såå skönt! Så nu blir det att vila och komma i säng tidigt. Goderkväller!

Av Sandra - 26 augusti 2011 16:40

Nu har jag fan fått nog, ursäkta men jag måste verkligen få kräka av mig annars kommer jag bryta ihop totalt!


Jag är så in i helvetes trött på att vara gravid nu! Besvären blir bara värre och värre heeeela tiden. De senaste veckorna har jag börjat känna mig som en jävla pensionär! Jag kan verkligen knappt röra mig. Mina knä är helt fuckade, jag kan varken böja eller resa mig utan att det gör sviiiiinont. Mina händer och handleder är cp, när jag vaknar på morgnarna kan jag knappt röra fingrarna och det gör också svinont, plus att mina fingrar ser ut som prinskorvar!


Och fötterna ska vi inte ens snacka om. Alltså allvarligt, ni får se själva, så behöver jag inte skriva hur jävla jobbigt det är! Jag ser verkligen ut som en jävla elefant.

  Detta är verkligen inget man skrattar åt. För detta är INTE roligt. Jag får vara glad för att det är sommar så jag kan gå i flipflops, för det är de enda skorna som passar mig just nu. Det gör så ont att gå så ni anar inte. Ni ser ju hur svullen jag är.


Jag har hela tiden tyckt att jag har haft en hyfsat bra graviditet, och att den inte har varit för svår för mig. Mm, eller hur! Nu är det katastrof. Allt jag gör går åt helvete. Jag kan knappt gå, inte stå, sitta eller ligga. Allt jag tar i tappar jag för att känseln i händerna försvinner då och då. Och när man tappar nåt, vart hamnar det då? Jo, på golvet och då måste jag ju börja mig vilket är ett helvete det också.


Sorry, Lilleman, men du får fan inga syskon. Nu vill mamma ha ut dig annars blir jag nog snart inlagd på psyk.


Så. Tack.

Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards