Alla inlägg under augusti 2011

Av Sandra - 15 augusti 2011 12:16


Jag har alltid tyckt om piercingar! När jag var yngre hade jag hål lite överallt men var tvungen att ta ut alla efter en olycka där jag var tvungen att röntgas. Alla växte igen så snabbt... =( Men för några år sen piercade jag mig i läppen igen, men fick inte lov att ha det pga jobb osv. Men nu är jag så sugen igen!


Jag funderar på antingen septum, eller medusa.

     (Bilderna är lånade från google...)




Det finns genomskinliga stavar man kan sätta i så syns de inte. Med tanke på jobb och så. Vad säger ni, hade jag passat i nåt av det? Eller är jag rent ut sagt för gammal för att hålla på med sånt?   



Av Sandra - 15 augusti 2011 11:09


Igår hade jag min babyshower! Det var mycket enkelt och jättemysigt och det var så roligt att så många kom!   Jag bjöd på lite hembakat, frukt, kaffe och dricka. Det var alldeles lagom och mysigt! Johanna hade med sin underbara dotter Tinny som jag älskar mer och mer för varje gång jag träffar henne! Du har en fantastisk dotter, Johanna! Bra jobbat!    Camilla hade med sin guldklimp Perla, vilket charmtroll alltså! Så underbar! Och det var så otroligt roligt att träffa Camilla igen, vi har ju inte setts på evigheter. Så jag hoppas att vi kan hålla kontakten! Mikaela tog med sin lille kille Liam, något av det sötaste jag sett! Det var så roligt att ha lägenheten full med glada och leksugna barn som sprang runt och drog i allt. Haha, det var en liten träning för vad som komma skall!


Vill säga tack till alla som kom och gjorde dagen så underbar! Och ett stort TACK för alla de fina presenterna. Vi är så glada för allt vi fick!

                      

Tyvärr var resten av bilderna oerhört suddiga!


Så ni kan tro att man var mör igår kväll.    Men det var det allt värt för jag hade jätteroligt. Och nu längtar jag ännu mer tills vår lilleman kommer.


Idag har jag inget planerat direkt. Måste nog dammsuga för här ligger frukt och kex överallt haha. Underbara ungar   



Av Sandra - 14 augusti 2011 21:39

Vill bara snabbt in och skriva tack till alla som kom idag och förgyllde den här dagen! Ni är alls underbara och det var så kul att träffa alla igen!I morgon kommer ett längre inlägg med tillhörande bilder, så misströsta inte :) Jag är bara aldelles för trött för att pilla med det nu och jag vill hellre få det gjort ordentligt! :)Nu dröjer det inte länge till innan jag sover gott, så Godnatt allihop :)

Av Sandra - 14 augusti 2011 14:26


Just nu sitter jag här hemma med Hannah och vi har förberett lite inför babyshowern!

Hon fick nyss se hur magen rörde sig haha, och då gick det upp för henne att det verkligen ligger en bebis där inne. Så söt hon är!   


Självklart kommer jag fota en massa och bilderna kommer upp senare! Ha en bra dag!

Av Sandra - 13 augusti 2011 19:28



Jag har så mycket att greja med tills i morgon, men sautan vad tugnt det är idag!

Dock så lyckades jag baka muffins till slut, men dom smakade inte så som muffins ska göra... Men dom får fan duga!    Och sen känns det inte som att armarna är tillräckligt långa heller. Jag känner mig som T-Rex! Når liksom inte grejer, haha...

Ööh.... jag är väl bara trött, men samtidigt fruktansvärt uttråkad!

 

Kalle är på jobbet, vi har inte setts på hela dagen eftersom han fortfarande låg i sängen när jag drog i förmiddags. Jag hoppas inte att han dröjer allt för länge på jobb, för jag vill ha nån att prata med nu! Aja, får väl försöka lägga mig tidigt idag.


Just det ja, magen min har sjunkit en hel del nu! Betyder det att det snart kan vara dags? I hope! Jag vill träffa dig nu, Kotten! Jag ska bara se till att packa klart BB-väskan också sen är vi all set! Jag har svårt att hitta motivationen till att göra en massa saker, för jag är så trött i kroppen alltid... Så nu ska jag vila en stund, sen så kanske jag orkar med saker!   

Av Sandra - 13 augusti 2011 17:39


Jepp, jag vågade och jag är så fruktansvärt nöjd! Jag trodde inte att jag skulle älska det direkt, utan att man skulle vänja sig med tiden, men Tina förstod mig och det blev kanonbra! Nu känner jag mig riktigt snygg och tuff!   


                       



Vad tycker ni?   


  (F'ärgade ju håret igår, och det syns ju, men det gör fan inget för det blev så jävla bra!!!)


Så jag rekomenderar VARMT att ni går till Tina på Studio Arton i Skurup, tack än en gång!



Av Sandra - 13 augusti 2011 07:31


God morgon, god morgon!

Jag kunde helt enkelt inte somna om så jag fick stiga upp helt enkelt. Gillar inte alls att vara uppe såhär tidigt, men det är väl bara att vänja sig.   


Men idag! Idag är det den stora dagen då jag ska klippa mig kort! Jag har aldrig någonsin haft så kort hår som jag ska klippa idag. Jag har hållt på med löshår i flera år nu och jag börjar bli trött på det. Och det har man minsann inte tid med när man har en nyfödd. Så vi håller tummarna för att det blir snyggt, annars får det bli keps ett tag framöver.


Snacka om att jag har börjat bli nervös inför förlossningen igen... Jag har nämligen börjat känna förvärkar, dom började för ett par dagar sen. Och innan dess har jag liksom inte känt nånting alls! Och det blev en liten väckarklocka... Det är snart dags liksom!   


Vi i "pargänget" har valt ut några datum som vi gissade på att lilleman skulle komma och lagt 100 spänn var i potten! Det börjar bli hög tid att kolla in den listan och se vem som gissade när. Jens, om du läser! Maila den till mig eller nåt!   


Vill bara visa hur fantastisk kroppen kan vara, hur den kan förändra sig för en sån här sak.


  

Detta var den första magbilden jag tog! Här vet vi inte ens hur långt gången jag är.


  

... och såhär ser magen ut nu! Jag hoppas verkligen att jag slipper bristningar... har inte fått en enda än! Men visst är det fantastiskt?

Ha en bra en alla!

Av Sandra - 12 augusti 2011 20:47


Vi är nyss hemkomna efter att ha varit på bio tillsammans med Emma  & Fredrik och sett "Captain America". Se inte den, för det var en riktig skitfilm!   

Fast alla tycker ju om olika så... Jag tyckte att det sög i alla fall.


Jag är så fruktansvärt trött trots att jag fick en tupplur i eftermiddags på två timmar, men det gjorde mig nog ännu tröttare... Jag måste färga håret... Kanske kan vila en stund och göra det sen... För i morgon ryker håret!   


Jag önskar att jag hade mer kraft men jag är helt färdig... I morgon får ni se resultatet! Godkväll!

Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards