Alla inlägg under juli 2011

Av Sandra - 16 juli 2011 21:05

Nu när jag lugnat mina nerver lite så känns det lite lättare att vara ensam trots allt. Har precis svept i mig en Frozen strawberry daquri (stavas det så månne?) och den smakade EXAKT som jag ville!    Det har blivit en liten craving kan man säga... Varenda gång jag är i stan runt Lilla Torg börjar det rycka i daquritarmen och jag styrs automatiskt till TGI Friday's där jag beställer in den största Virgin frozen strawberry daquiri dom har! Det är så jävla gott, helt obeskrivligt, men den kittlar alla mina smaklökar och jag dricker lätt tre stycken på typ 20 minuter. Yummie for my tummie.


   


Idag har varit en redig fix & trix dag, vi tjejer behöver såna dagar ibland. Mina fix & trix dagar innehåller att färga hår och ögonbryn, måla naglar, tvätta löshåret (hahahaha), göra ansiktsmasker osv. Jag har precis börjat färga ögonbrynen själv istället för att gå till frisör, och det är mycket smidigt och det bliv verkligen stor skillnad! Jag som har naturligt superljusa ögonbryn försvinner liksom när man inte färgar dom. Men jag lova er att man ser sjukt dum ut under processen! Bjuder därför på några underhållande bilder!


   

Snygg va? Men så blev i alla fall resultatet efter!


I morgon ska jag på Barnloppis i folkets park, tidigt som sören, så myskvällen blir nog inte så väldans långvarig. Hoppas på några fynd! Until then, Ha det!

Av Sandra - 16 juli 2011 14:15


Oj, oj, oj... Vilken konstig eftermiddag det blev. Om ni läst föregående inlägg så skulle ju Kalle iväg ikväll och jag hade bestämt en myskväll med mig själv. Men helt plötsligt började det spöka ordentligt i skallen på mig och jag tror Djävulen kom fram.    Vi bråkade nåt fruktansvärt och jag tar helt och hållet på mig alltihop, jag var fan inte rättvis. Varför kan man bli så jävla knäpp? Det sjuka var att under tiden vi bråkade och jag kom med mina anklagelser o.s.v så visste jag hela tiden att jag gjorde fel, varför säger jag såhär?! Fan vad elak du är, sluta, SLUTA!!! Men allt bara föll ihop, och helt plötsligt blev jag hysteriskt ledsen och kunde gråta oavbrutet hur länge som helst. Och nu i efterhand är jag liksom lite i chock. Vad fan hände liksom? Och jag sa saker som jag verkligen inte menade.



Men nånting måste alla veta, dom som varit gravida vet vad jag snackar om. Det är minsann inte lätt det här. Självklart är jag superlycklig över att vi ska få barn och kan inte beskriva hur mycket jag längtar! Men ibland brister det, så som det gjorde idag. Då allt som är jobbigt kommer ikapp en, och slår en på käften. Man har ont, man är stor, fötterna och benen är som två stockar, man blir varm och svettig, anfådd för ingenting och kan bli ett monster utan förvarning.    


Men nu har allting lugnat ner sig igen och vi har pratat ut om allt och vi skiljdes åt som vänner. Och nu bara kom alla tankarna om hur allt gick till, och så kommer skammen för att man betedde sig som man gjorde, man kan till slut bli paranoid!


 


Det var ändå skönt med en urladdning, antar att det behövs för att man ska kunna klara av det här. Nu har jag i alla fall städat, något som jag Alltid gör när jag är arg eller ledsen, det får mig att tänka och lugna ner mig. Så nåt gott kom där ju i alla fall av allt det här.


Aja, 7 veckor kvar och jag lovar att Djävulen kommer komma på besök fler gånger tyvärr, men gode Gud stannar han aldrig speciellt länge.



Av Sandra - 16 juli 2011 11:25

  

Godmörning!

Fan vad jag har sovit dåligt i natt! Det börjar bli riktigt obekvämt och det kvittar hur jag än ligger så gör det ändå ont i ryggen. Och sen att det varit konstant trafik till toaletten gjorde det inte bättre heller. En av graviditetens tjusningar gott folk! Men jag får trösta mig med att det är bara sju veckor kvar. Fast å andra sidan blir det väl inte mer sömn då heller så lika bra att vänja sig, men då har jag ju ialla fall en bra anledning att gå upp.   


Och äntligen skiner solen lite grann också! Började bli riktigt depp på allt regn och grått så det passade ju bra idag. Får bli riktigt hemmafrugöra idag, städa och fixa lite här hemma, då pappa och Tesse kommer på besök i morgon. Och ikväll är jag ensam hemma! Haha KF!*


Då ska jag göra en äkta "pyssla-om-Sandra-och-äta-en-massa-onyttigt-skit-i-sängen-kväll"!  Jepp, så får det bli! Men Kalle får säkert roligt han med, han ska ju ut och dricka sprit, så uttryckte han sig, och det är helt okej. Han har ju inte varit ute på evigheter och ibland behöver man lite ensam tid med polarna. Det blir ju lite annorlunda för mig, men jag tycker om att vara ensam hemma ibland också. Så det är en "win-win-situation"!    Och vem vill sitta och titta på när andra dricker? Nja, inte min grej. Det gjorde jag tillräckligt på Midsommar.


  Jag & Kalle på Midsommar.

 

* KF= Kallefritt, men det är absolut negativt menat, eller ska man säga posvitivt? Jag förespråkar i alla fall att han är ute och umgås med vänner. =)

Av Sandra - 15 juli 2011 17:23

   

4 spänn kostade det att skriva ut 4 bilder nere på Japan foto i stan, skitbra eller hur? Då är det bara att fota på så kanske man kan göra lite snygga fotoalbum också.


  Och här vi en del av Ullared fynden. Inte helt bortkastat i alla fall!


Nu måste jag hitta en ny sysselsättning för ikväll... Kalle har varit lite sjuk de senaste dagarna så jag får roa mig själv =P Men jag upptäckte att jag hade den fulaste utväxten i håret så får väl ta itu med det senare...


Jag vill bara att Kotten ska komma nu, nu, nuuu! Satt och tittade igenom lite gamla bilder som jag hittade på min sketna laptop, och jag längtar tills man kan börja träna och komma i form igen! Hittade speciellt en bild, jag kommer ihåg kvällen den togs att jag kände mig snygg. Det är ju inget man känner nu längre... Men självklart älskar jag min lilla mage, men man kan inte hjälpa att längta...


Detta är jag för nästan ett år sen...

  

Och såhär ser jag ut nu! Haha... skillnad, va?   


    Vänta ni! Jag ska bannemig kämpa, men först ska det födas barn och sånt där.   


Av Sandra - 15 juli 2011 14:25


Farsdag!


Vi firade min kära pappa på Big Bowl med middag och bowling. Det var en helt underbar dag och vi hade skitroligt tillsammans. Men egentligen mådde jag svindåligt, jag hade en sambucabakfylla, och alla som har haft det vet exakt vad jag pratar om. Men det gjorde inget att jag mådde fruktansvärt för kvällen innan hade varit kanonbra.


Min gamla arbetskamrat, Jens, tvingade ut mig på bowling tillsammans med honom och hans kompis Carl. Jag var ganska tveksam först eftersom jag hade suttit i stolen hos tatueraren hela dagen och jag var lagom mör... Men okejdå, jag bodde ju trots allt ovanpå Big Bowl, så låt gå, annars kan jag bara gå hem.

Men vänta nu, "Kalle", han har jag ju träffat förr och han är ju ganska het, minns jag att jag sa till mig själv, så det var bara till att dra på sig nåt snyggt och hänga på!   


Efter några strikes, rännor, bowlingklot genom taket, utspillda shots och en och annan cigg så drog vi hem till Kalle, det fortsatte med Guitar Hero, gin, redbullvodka, en massa skratt och slutligen några sambuca, det låter som en blöt kväll och det var det. Men vi fattade i alla fall tycke för varandra efter att jag gjorde väldigt klart för dig vad jag tyckte om dig och tänkte det fick bära

eller brista. (spriten gjorde mig modig, som jag annars inte är).


Pappa var väldigt glad och nöjd med sitt farsdagsfirande och dom åkte hem, och jag gick hem till mig. Och då hade vi redan hunnit smsa en massa under dagen och bestämt att vi skulle ses på kvällen igen, så jag drog på mig ett par mjukisbyxor (som jag får höra för lite då och då) och tog bussen till kirseberg. Och så började det, vi sågs nästan varje dag efter det och jag fick så starka känslor direkt. Vi hade så roligt och det bara klickade liksom. Allt var väldigt intensivt i början och vi ville inte vara utan varandra en sekund. Jag tänkte ofta för mig själv att det var inte normalt att känna såhär för någon så snabbt, jag blev blixtförälskad! Och det dröjde inte särkilt länge tills han sa dom magiska orden till mig, det ögonblicket var perfekt, jag har aldrig någonsin upplevt ett sådant lyckorus förut som jag fick då. Det bästa var att jag visste att du menade det, därför hade jag modet att säga likadant.


Inte långt därefter så flyttade jag in till dig, vi förlovade oss ca 4 månader senare och allting var bara så perfekt och jag var kärare än nånsin. Det låter kanske inte som den bästa kärlekshistorian du hört, men för mig är det så. För det är ju den enda gången jag fallit för någon på riktigt, och första gången jag älskar någon så fruktansvärt starkt. Jag ska verkligen skatta mig lycklig som har haft den turen och möjligheten att hitta mitt livs kärlek, det är jag evigt tacksam för. Jag känner mig så trygg och älskad tillsammans med Carl och jag vill inte ändra en enda sekund med mitt liv just nu!


Den 7:e November 2011 kommer vi att fira vår tvåårsdag tillsammans. Och inte är vi ensamma heller, utan tillsammans med vår son. Jag förstår att folk kan tycka att det har gått snabbt för oss, men varför vänta när det känns så himla rätt? Vi vet ju inte vad som kan hända i framtiden och man ska ta vara på varje sekund i livet. Och bara tanken på att vi två ska bli tre gör mig aldelles varm av lycka inombords.   


Jag hoppas du vet, och det tror jag du gör, hur mycket jag älskar dig. Och snart börjar vårt liv som familj och jag längtar så mycket. Du har gjort mig till världens lyckligaste!


     


Av Sandra - 15 juli 2011 10:03

Jag måste verkligen se till att ta tag i dagen!

Det finns ju massor av saker jag skulle vilja göra! Jag är en typisk fixare, jag älskar att fixa och dona och göra det fint hemma. Jag funderar på att fixa till några snygga bilder, dra ner till Japan foto och få dom utskrivna och rama in. Köpte skitsnygga ramar på ikea igår ju. Jag sitter just nu och väntar på att photoshop ska bli klart. Vi har precis köpt en jättefin kamera och photoshop är ju verkligen ett måste! Åh! Nu är det klart!


Håll utkik, för senare kommer det fina bilder och världens finaste kärlekshistoria  

Av Sandra - 14 juli 2011 18:37

Goderafton!


Det blev en tur till Ikea idag och vi upptäckte snabbt att vi inte var dom enda som tyckte det var en god idé en regnig dag som denna. OMF*G! vad mycket folk där var. Så det var bara att vässa armbågarna igen, men jag hade ändå feelingen inne från söndagens Ullared besök, så det gick bra trots allt. Efter några punkteringar på skon*, barnvagnsattackerade hälar, och barnaskrik vart vi äntligen klara och ganska nöjd med resultatet. Jag fick det jag var ute efter och även lite kvalitetstid med min älskade mamma, fast nästa gång vi ses gör vi det i lite lugnare miljöer, eller vad säger du, mamma?   


                 


Det blev en byrå, vist blev det bra? Tack älskling för att du tog initiativet att skruva ihop den!   Även lite nya gardiner (den nya plastblomman fick också vara med), skötbordet på plats med nästan alla grejer man behöver. Var också tvungen att visa sängen, blev så nöjd med allt! :D


Nu inväntar jag bara Erik som kommer med våra Gekås kassar som vi inte pallade kånka med på tåget. Har ju lite smått och gott där också att packa upp! Älskar att bygga bo!


Nu ska vi njuta av varsin jordgubbssmoothie som jag slängde ihop nyss! Och sen blir det soffläge resten av kvällen, så jäkla skönt!   


 


Ha det!



*Skopunktering är när någon trampar av en skon så hälen hänger utanför. Sjukt jävla drygt.


Av Sandra - 14 juli 2011 09:42

God morgon, God morgon!


Inatt har jag minsann sovit jättegott, inte drömt nåt speciellt konstigt som jag brukar göra, men jag blev dock väckt av min lilla krigare inne i magen.    Så då var det dags att dra rumpan ur sängen.

Och vilket perfekt väder vi har idag också! Det passar mig aldelles utmärkt för idag ska jag träffa min älskade mamma och vi ska åka en sväng till Ikea! Jag kan nog aldrig få nog av Ikea. Jag älskar att gå bland alla ljus och plastblommor och plocka på mig. Men jag måste försöka hålla mig idag, jag är bara ute efter en byrå till Kottens rum. För det var ju en jäkla massa kläder han fått redan och det är fullt i garderoben! Snart värre än sin mamma och han är inte ens ute än!

Men då min superfina "clementinblomma" dött (efter otroligt mycket kärlek och omtanke) så är det nog läge att införskaffa en ny plastblomma. Just nu består vårt hem av 80% plastblommor för vi kan helt enkelt inte hålla levande blommot vid liv. Jag har nog fått en förbannelse över mig eller nåt...

Men Ikea alltså! Bäst att göra sig klar.



Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards