Alla inlägg under juli 2011

Av Sandra - 20 juli 2011 12:12

Jag tycker alltid om att försöka se så bra ut som möjligt. Inte för att få nån uppmärksamhet utan för mig själv. Det är viktigt med en bra självkänsla och när jag känner mig snygg, eller känner att jag ser bra ut så stärks den.


Det är inte så lätt när man är gravid att känna sig snygg. Man sväller upp här och där, går upp mycket i vikt och hyn är en katastrof. Men jag ska i alla fall försöka få mig själv att känna mig fin varje dag och inte låta mig förfalla. Det låter kanske jävligt fåfängt, då får det göra det. Det hade varit kul att höra vad ni tyckte!


Så det är visserligen lite sent att börja med detta nu, men här har vi "Dagens Mamma"! En gång om dagen gör jag mig tillräckligt fin för mig själv och lägger upp en bild här så kan ni antingen risa eller rosa mig.   


 


Sen blir det ju andra bullar när Kotten är ute, då börjar ju kampen mot den perfekta kroppen (enligt mig) och det ska ju självklart dokumenteras!

Mitt mål är att självklart tappa gravidkilona men även komma ner några kilo till. Min målvikt är 62 kg. Jag kommer ihåg när jag vägde det sist och då kände jag mig fan snygg!! Så just nu är det, hör och häpna  23 kilo tills dess! Nej, jag har inte gått upp 23 kilo under graviditeten. Utan ca 15 kilo hittils... Jag vägde nästan 70 kilo på inskrivningen och det var då på tok för mycket. Och motivationen har aldrig varit så hög som nu! Jag längtar efter att få börja den resan, och det ska bli så roligt! Det får ta den tiden den tar, men jag tänker försöka ligga i från dag ETT! Kan bli svårt kanske men så fort jag är på benen igen så jäklar!   



Av Sandra - 19 juli 2011 23:13

Nu är vi nysshemkomna från en supertrevlig kväll tillsammans med lilla gänget!

Vi grillade korv i rörsjöparken och njöt av kvällssolen.


       


Min dator är så seg så detta lilla inlägg har tagit mig nästan 20 minuter, så nu her jag upp för dagen! Godnatt!


Vill bara passa på att gratulera Marica & Daniel till deras lilla prinsessa som kom idag! Lycka till med nya familjen!   

Av Sandra - 19 juli 2011 16:43

Underbar dag idag också! Jag njuter verkligen just nu och mår så förbannat bra! Gäller att ta vara på den här känslan innan Djävulen kommer igen, han var faktiskt på en snabbvisit i morse, men jag lyckades skrämma bort honom!   


Vi var på Entré och fikade med Emma & Fredrik, men vi var tvugna att sticka iväg efter en liten stund och gå på besök hos vår älskade barnmorska! Och efter detta besöket känns det så bra! Hon är fantastisk, så lugn och förstående med allt. Och när jag sa att jag ville spela in Kottens hjärtljud så var det ju självklart!


     

I väntrummet hos barnmorskan, alltid ska man spela allan!

   


Så här får ni höra hur vår lille sons hjärta slår så fint i min mage.


  Jag kunde inte sluta le... Och inte Kalle heller för den delen. Herreguuuuud vad vi längtar!


Ikväll ska vi grilla i Rörsjöparken tillsammans med Emma, Fredrik, Robban och Therese. Ett ypperligt tillfälle att ha med kameran och få några bra bilder! Så det kommer förmodligen en uppdatering senare ikväll igen.

Ha det bra alla :D

Av Sandra - 19 juli 2011 09:15

De senaste kvällarna har jag faktiskt haft sällskap av Kalle i sängen! Vi har tittat på en film eller nåt sånt, men som vanligt somnar jag ju alltid dirket som en klubbad jävla säl. Har inte sett färdigt en film på hur länge som helst. Men konstigt nog så är hans sida av sängen alltid tom på morgonen när jag vaknar! Då visar det sig att jag håller ett förbannat oväsen på nätterna, har tydligen börjat snarka vilket då är olidligt för honom som går och lägger sig på soffan. Och när jag stiger upp trippar han in i sängen igen. Haha, så lever vi!


  

Jag gillar det inte! Men stackarn måste ju få sova ;)


Idag ska vi till barnmorskan! Wopdido! Och nu har vår ordinarie kommit tillbaka igen. Den här gången tänkte jag spela in Kottens hjärtljud och ha kvar som minne. Det är så himla mysigt att få höra dom varje gång, man blir ju tårögd... Annars händer väl inte så mycket idag tyvärr. Tycker det är rätt trist nu för tiden, dagarna kommer och dagarna går. Jaha. Jag vill gå på bio! Ska försöka övertala någon att följa med mig, annars går jag fan själv! Har ni gjort det nån gång?


Ha en bra dag!

Av Sandra - 18 juli 2011 19:33


Alltså vilken underbar dag det har varit!!! :D

Vi hade en mysig dag på stan, kom hem och fick besök av Kalles föräldrar och gissa vad dom hade med sig! Inte konstigt Claes lät hemlig på telefon! 

Stokke Tripp Trapp stol med Alla tillbehör! Det var precis vad vi ville ha men inte hade råd att köpa bara sådär på en gång, och det snappade dom visst upp!


    

Det krävdes många hjärnor för att få ihop stolen =)


 

Kalle var också jätteglad för presenten!


Här har vi grejerna, tack snälla Boel & Claes!


   

Och till slut fick vi upp hyllorna också i Kottens rum, visst blev det tjusigt? =)

Av Sandra - 18 juli 2011 16:05


Vi är nysshemkomna från en runda på stan, har varit iväg och fixat småsaker som man oftast skjuter upp. Kalle har förnyat sitt gymkort så han kan ligga i ordentligt, och sånt angagemang (?) gillar jag verkligen! ;)   Vi var även inne en sväng på mitt jobb, Big Bowl och tittade runt lite, dom är mitt uppe i renoveringen i Nattklubben och det kommer bli så jävla häftig! Så alla som älskar att gå på nattklubb ska ju definitivt spana in vår nya snygga nattklubb som har premiär den 8 september! DÄR ska jag stå så fort lillkotten är ute och jag känner mig redo för ett par extrapass igen. Det ser jag sjukt mycket framemot faktiskt. När man går hemma så vänjer man sig fort och dagarna springer iväg, men man kan även bli jävligt uttråkad så därför ser jag bara framemot att jobba lite när det är dags för det.


Och sen har vi bokat tid hos en fotograf också som ska fota mig, Kalle och magen. Hoppas bara på att jag inte är alltför svullen då, för det hade varit kul att föreviga den här tiden. 18 augusti blir det i alla fall, så Kotten får bannemig stanna där inne tills dess.   


Nu väntar vi in svärföräldrarna (Kalles mamma & pappa). Dom ringde i förmiddags och lät lite hemliga och frågade om dom kunde komma förbi. Och dom här två är inte kända för att vara speciellt spontana, så vi anar att nåt lurt är på gång! ;) Men det ska bli kul att träffa dom även om dom kommer tomhänta haha, för på fredag är det dags för Claes (Kalles pappa) att bege sig ut till sjöss igen. Han jobbar som kapten på ett typ lastfartyg och han kommer vara iväg till i början på oktober ungefär, så han missar tyvärr Kottens ankomst! =( Men sånt är livet.


Och i morgon är det dags för ett nytt barnmorskebesök, och tack gode gud slipper vi den vi hade förra gången, för nu är Ingrid tillbaka från semestern! Jag ska fanimig berätta om hennes ointresserade kollega, så inte nån annan råkar ut för samma sak, så jävla dåligt är det.


Jag vill även passa på att välkomna min vän Johanna till bloggandet! Kika gärna in på hennes blogg också och läs om hennes liv!  

Vesterfors.blogspot.com


Hadet!

Av Sandra - 17 juli 2011 21:35

Nu är vi helt färdiga och jag hoppas på lite hederligt mys innan jag däckar. Det har varit en långt dag och jag känner verkligen hur ögonen går i kors... Kalle sitter på sängkanten och käkar potatisbullar med ajvar. Snacka om kombination! Fast det blev ingen middagssensation för mig heller. Nudlar. Yey. Men va fan, annars brukar jag ju leva på mackor så omväxling förnöjer! Imorgon får det fan bli nåt ordentligt, för såhär kan man ju inte hålla på.   


Imorgon är det måndag. Jaja, alla dagar bara flyter ihop när man går och är så ledig som jag är. Har snart varit hemma i två månader, det har gått sinnessjukt fort! Hoppas bara tiden som är framför oss går lika fort, så den lille kan komma ut. Min bonussyrra är väldigt höggravid just nu och hennes BF's datum kom idag, och förmodligen händer det inget på ett par dagar till. Men jag hoppas för hennes skull att deras prinsessa snart är här!   


Tänkte boka tid hos en fotograf imorgon som kan ta några fina bilder på mig, Kalle och magen innan denna tiden är över. Kan ju alltid vara kul att få ett ordentligt fotografi och hänga upp =)

Hoppas bara det inte är alltför lång väntetid! Jepp jepp, nu blir det huvudhopp i bingen!

Godnatt!


 

Bara för att bjuda på nån bild så kommer här en härlig en på mig och min brorsa för ett par år sedan som jag hittade nergrävd i ett gammalt album. Den får mig att skratta, vi är lika störda båda två.   

Av Sandra - 17 juli 2011 16:51


Idag var den här svensken uppe med tuppen, 07.15 för att gå på barnloppis i folkets park. Jag fick sällskap av Julia, mycket trevligt! Skitstort och massor med grejjer, konstigt nog hittade Julia fler fynd än vad jag gjorde. Men jag lyckades komma över två svincoola leksaksbilar eller rättare sagt bussar. Och billigt blev det, 2 spänn så det tackar jag för! Så just nu pryder dom lillens rum.


  Och vi har precis haft finbesök! Min kära pappa och hans underbara fru, Tesse har varit här på kaffe och kauga! Och dom var även så snälla att hjälpa oss att borra och sätta upp lite hyllor på balkongen. Så äntligen börjar lägenheten bli klar, nu är det bara två hyllor som ska upp i Kottens rum sen är det klart =)


   Så fint så!   Och här har vi Dagens Mamma! Så såg jag ut tidigt i morse i väntan på bussen påväg till Folkets Park. Skulle ju fotat helbild istället så det hade blivit en ordentlig Dagens Mamma, men det får komma i morgon istället.

Nu ska jag fanimej slänga mig på soffan för jag är fan helt färdigt... Har så ont i mina leder också. Rackarns... Men men, ha en bra dag alla!   

Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards