Alla inlägg den 28 september 2011

Av Sandra - 28 september 2011 20:33


Idag har varit en kanondag rent ut sagt!

Jag fick äntligen en ordentlig start  dagen med promenad och lite träning och det gjorde susen, för resten av dagen har jag mått kanonbra. Visst är man hungrig i stort sett hela tiden, men det gäller bara att sysselsätta sig så man inte tänker på det. Och dricka vatten. Massor med vatten!

   

Dagens Mamma!

Efter promenaden kilade jag ner till Entré och Pleasure Divas som gjorde mina naglar. Jag kan ju säga att det har inte varit praktiskt för fem öre men långa naglar och en nyfödd. Vilket jag kanske borde räknat ut... Men va fan. Jag fick i alla fall tagit bort dom och nu är mina egna naglar välfilade och fina! Supernöjd, så nu ska jag bara lyckas hålla dom så fina alltid.


 

Och sen blev det en fika med Julia ikväll! Alltid lika trevligt att träffa henne =)

Vi begav oss till "Lite Off", mysigt ställe! Jag kan ju inte direkt säga att jag fikade, men jag drack mitt vatten och höll henne sällskap medan hon mumsade på en sallad.


      Kvällens Loke!      En underbar kväll i Malmö.


Och sen kommer vi till stegräkningen!

Minimum är ju 10 000 steg om dagen den första veckan, och idag landade jag på:

  Det har ju varit superlätt! Trots en trasig tå... =(


Nu ska jag göra mig redo för sängen, ska upp tidigt i morgon och gå ut på promenad med Emma & Therese. TAGGA!   



Av Sandra - 28 september 2011 11:15


I morse runt halv tio tiden fick jag ett ryck och bestämde mig för att ta tag i morgonpromenaderna. Så jag snörade på mig mina nya fina Reebok Easytone och begav mig ut i det underbara höstvädret! Jag har även införskaffat en stegräknare och vid varje dagsslut ska det stå minst 10 000 steg på den. Det ska tydligen vara en normal dag. Så efter promenaden står den nu på 4536, vilket är en ganska bra start på dagen tycker jag!


    


Jag älskar hösten! Idag var det verkligen perfekt promenad väder. Solen skiner, och lite svalt i luften. Jag hittade ett bra stråk att gå där det är otroligt mysigt bland alla träd och gula blad. Mysigt!

 

När jag kom hem körde jag några övningar som är lagom nu så kort tid efter förlossningen, det håll flåset uppe i alla fall. Jag har dessutom gett mig själv Hissförbud, ja förutom när jag har vagnen med mig, tror inte jag orkar kånka den i trappan... För all motion är bra motion! Så taggad jag är! Jag längtar tills det börjar hända grejer på riktigt med kroppen. Just nu mår jag kanon!


Idag ska jag och Lilleman träffa Julia, ska bli sjukt trevlig. En promenad till på det så är mina 10 000 steg uppnådda med råge!


Ha en bra dag allihop!   

Av Sandra - 28 september 2011 05:44

Igår kväll när Kalle kom hem var jag ett sömnlöst vrak. Jag var så otrolig trött att jag mådde skit! Jag sa ju att jag skulle försöka sova lite på dagen men det gick bara inte. Så min älskade man tog Loke och jag fick gå och lägga mig. Så jag har sovit mellan 23.30 och 05.00, det var guld värt! Så just nu sitter jag i sängen med en nymatad lilleman och ska försöka få honom att sova. Inte det lättaste alls. För ett par timmars sömn till hade suttit fint!

Presentation


Bloggar om livet som nybliven mamma, blivande träningsfreak och shoppoholic.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Varje dag
 Några gånger i veckan
 Detta är första gången

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards